Beste Inge,

Afgelopen woensdag leidde jij het BOVAG-symposium over toekomstbestendige mobiliteit. Ik kijk terug op een zeer geslaagd evenement. Jouw bijdrage daaraan was groot. Het is voor mij een onvergetelijke dag geworden. De dag straalt ook zeer positief af op BOVAG. Een week voor het evenement werd mij verzocht afstand te nemen van de verdere organisatie. Achteraf natuurlijk duidelijk waarom. Jij was vanzelfsprekend van alles op de hoogte en hebt alles en iedereen in goede banen geleid. Heel veel dank daarvoor.

Ik kreeg veel lovende reacties op jouw optreden: inhoudelijk uitstekend voorbereid, de stemmingen goed aanvoelend, persoonlijke touch, schept een fijne atmosfeer, stelt op het juiste moment de juiste vragen en aanwezig waar nodig en bescheiden waar anderen moeten acteren. Kortom je hebt veel indruk gemaakt. Wij wisten al wat jij kan. Maar je moet het iedere keer maar weer waarmaken! Jij doet dat! Fantastisch.

Heel veel dank voor een prachtig optreden van jou en het resultaat: een onvergetelijke dag voor mij en belangrijk voor BOVAG.

Met vriendelijke groet,

Koos Burgman