Ron Legerstee, consultant wound healing & tissue repair, Nationale POWI congres

Ik wil je graag dankzeggen voor de uitstekende en professionele begeleiding die je hebt verzorgd. Je maakt het voor zowel de sprekers als deelnemers op heel natuurlijke wijze als een ‘thuissituatie’ waardoor – dat is mijn observatie – veel meer mensen meedoen dan op menig congres het geval is. Nationale POWI congres over het voorkomen van postoperatieve wondinfecties, Amersfoort.

Ina Konterman, programmaleider Deltaprogramma Rijnmond-Drechtsteden

Inge was dagvoorzitter van de Gebiedsconferentie Deltaprogramma Rijnmond-Drechtsteden en vervulde deze rol met verve! Zij genereerde vaart, energie en humor in de conferentie, maar zorgde tegelijkertijd ook voor verdieping, daar waar dat nodig was. Ze heeft een aansprekende manier van contact maken, zowel met de sprekers, het publiek, alsook met de organisatie van de conferentie. Tot slot was ze erg goed op de hoogte van wat er speelt rond het Deltaprogramma Rijnmond-Drechtsteden, zowel inhoudelijk als organisatorisch/bestuurlijk, en wist dat goed in te zetten bij het leiden van de Gebiedsconferentie. Een ware vakvrouw!

Premiere documentaire “To my loved ones” over depressie en zelfmoord jongeren

Dag Inge,
Heb na gisteren nog meer bewondering voor je omdat je ondanks je ‘grieperige toestand’ toch een topprestatie hebt geleverd! Namens ons allemaal wil ik je heel erg bedanken! Dankzij jou hebben we tijdens de avond de diepgang gekregen die deze onderwerp  depressie en zelfmoord, verdienen. Tijdens de ‘borrel’ gesprekken die ik met heeeeeel veel mensen heb gevoerd werd meerdere malen uitgesproken dat vooral jij de avond naar grote hoogte hebt gebracht……  Mooi vond ik dat jij elk panellid de ruimte gaf om te spreken zonder de ander de mond te snoeren – prachtig!! Dat je de jongerengroepen ook spreektijd gaf was echt goed, had ik niet aan gedacht. Samengevat: BEDANKT!  
Richard Kooiman

Beste Inge, gister avond was ik bij de première van de documentaire ‘to my loved ones‘. Via deze weg mijn complimenten voor de wijze waarop je deze avond invulling hebt gegeven, en dat voor een zelfgebakken appeltaart. Het – ogenschijnlijke – gemak en souplesse waarop jij dit doet is benijdenswaardig. Echt TOP! Hartelijk bedankt.  Bezoeker van To my loved ones

“To my loved ones” van Sanne en Tom Kooiman en Alain Paulussen. Gemaakt n.a.v. de dood van Dennis, de vriend van Sanne.   www.tomylovedones.nl.  facebookpagina

Koos Burgman, alg.dir. BOVAG afscheidssymposium

Beste Inge,

Afgelopen woensdag leidde jij het BOVAG-symposium over toekomstbestendige mobiliteit. Ik kijk terug op een zeer geslaagd evenement. Jouw bijdrage daaraan was groot. Het is voor mij een onvergetelijke dag geworden. De dag straalt ook zeer positief af op BOVAG. Een week voor het evenement werd mij verzocht afstand te nemen van de verdere organisatie. Achteraf natuurlijk duidelijk waarom. Jij was vanzelfsprekend van alles op de hoogte en hebt alles en iedereen in goede banen geleid. Heel veel dank daarvoor.

Ik kreeg veel lovende reacties op jouw optreden: inhoudelijk uitstekend voorbereid, de stemmingen goed aanvoelend, persoonlijke touch, schept een fijne atmosfeer, stelt op het juiste moment de juiste vragen en aanwezig waar nodig en bescheiden waar anderen moeten acteren. Kortom je hebt veel indruk gemaakt. Wij wisten al wat jij kan. Maar je moet het iedere keer maar weer waarmaken! Jij doet dat! Fantastisch.

Heel veel dank voor een prachtig optreden van jou en het resultaat: een onvergetelijke dag voor mij en belangrijk voor BOVAG.

Met vriendelijke groet,

Koos Burgman

Marieke Ruijgrok, Communicatie Sociaal Economische Raad

Inge Diepman was als dagvoorzitter van ons congres over de product- en bedrijfschappen bij de SER erg vakkundig en had zich goed voorbereid op het onderwerp. Hierdoor kregen de belangrijkste onderwerpen en stakeholders het juiste podium, werden de pijnpunten benoemd en lukte het ook om op een constructieve manier naar een toekomst zonder product- en bedrijfschappen te kijken. De bijeenkomst werd een succes!

 

Johan van Ieperen, medisch directeur Dr. Falk Pharma Benelux B.V., mede organisator 4e NVFG Jaarcongres.

In de afgelopen jaren ben ik bij verschillende bijeenkomsten aanwezig geweest welke door Inge Diepman als dagvoorzitter werden geleid. Onder de indruk van haar aanpak, kennis en omgang met sprekers en publiek op deze bijeenkomsten heb ik haar gevraagd het 4e NVFG Jaarcongres als dagvoorzitter te begeleiden. De indruk die ik had is wederom waargemaakt en overtroffen. Inge heeft een professionele, maar ook zeer persoonlijke en prettige aanpak bij het congres gehad, met als onderwerp de samenwerking tussen verschillende stakeholders van de farmaceutische industrie. In de aanloop naar het congres toe heeft zij ons tijdens de voorbereiding van veel input en tips voorzien waarmee het congres en de gebruikte werkvormen nader konden worden ingevuld. Moeiteloos heeft zij wijzigingen in sprekers en last minute informatie weten te incorporeren en gebruiken, waardoor het congres zeer succesvol is verlopen. We kunnen terugkijken op een geslaagd en hoog gewaardeerd Jaarcongres.

Dr. Michel van Agthoven, voorzitter Access Team, Pharmaceutical Committee, American Chamber of Commerce (AmCham)

Beste Inge, dank voor je dagvoorzitterschap tijdens het 15e Clingendael European Health Forum. We hadden een uitdagend onderwerp op de agenda (uitkomstbekostiging) waarmee we -zoals je zelf in de voorbespreking al aangaf- heel veel kanten op zouden kunnen gaan. Erg knap hoe je ondanks de breedte van dat onderwerp de discussie in goede banen wist te leiden. Wat in de voorbereiding opviel, is jouw kennis over de Nederlandse zorg, waarschijnlijk als gevolg van de vele symposia die je al hebt geleid. Die kennis heeft ons geholpen om in de discussie precies op de juiste zaken te focussen, waardoor wij uiteindelijk een succesvol symposium konden neerzetten.

Marjan Slob bij symposium Doe ‘ns normaal van het Rathenau Instituut

Ik wil je graag complimenteren met de presentatie van het afscheidssymposium van Jan Staman van het Rathenau Instituut..  Heel knap en professioneel gedaan. Je hield de vaart erin, was op de goede manier persoonlijk, en charmeerde het publiek. De materie van de middag was mooi, maar ook enorm complex. Ik heb bewondering voor de manier waarop jij je die eigen hebtgemaakt.  Dus Inge, chapeau. Ik vond het fijn om met je te werken en hoop dat het er nog eens van komt.

www.marjanslob.nl

Marlies Pierik, advocaat Bouw en Vastgoed, AKD advocaten & notarissen

Beste Inge,

Namens het hele AKD-team nogmaals van harte dank voor jouw bijdrage aan het openingsevent van ons kantoor op dinsdag 17 maart j.l.! Inmiddels stromen van alle kanten enthousiaste reacties binnen en jouw rol als dagvoorzitter werd unaniem geprezen. Je hebt in grote mate bijgedragen aan het succes van deze middag en nogmaals onze dank daarvoor.

Bijeenkomst over circulaire economie in het duurzaamste gebouw ter wereld The Edge in Amsterdam.

Barbara van Veen, Futurist, PhD candidate at Delft University of Technology,consultant and speaker on Decision Making for the Future

Ik ben altijd blij als Inge dagvoorzitter is, dan heb je al spreker echt geluk. Inge stelt iedereen op zijn/haar gemak, terwijl ze toch moeilijke, rake en ter zake doende vragen stelt. Ze geeft je ongemerkt de tijd om over je antwoord na te denken en gebruikt humor en persoonlijke voorbeelden om tot de kern door te dringen. Ongetwijfeld zit daar veel voorbereiding in. Dat brengt resultaat: je merkt het aan het publiek dat ‘ineens’ meedoet. Never a dull moment, maar dan wel met inhoud en veel plezier!