Tekst voor aankondiging

Algemeen

Inge Diepman is een professionele presentator, gespreksleider en samensteller van programma’s, met jarenlange ervaring bij diverse media: televisie, radio, internet, en live op het podium. Zij werd bekend met de presentatie van tv-programma’s als Het Zwarte Schaap en Herexamen.

Zorgsector

Inge Diepman is een professionele presentator, gespreksleider en samensteller van programma’s, met jarenlange ervaring bij diverse media: televisie, radio, internet, en live op het podium. Sinds 2006 heeft zij zich gespecialiseerd in de presentatie van medische nascholingen en podcasts voor de medische sector en zorgsector. Zij leidt voor alle verschillende stakeholders in de zorg grote en kleine bijeenkomsten.

Leefbaarheid-duurzaamheid -klimaatverandering

Inge Diepman is een professionele presentator, gespreksleider en samensteller van programma’s, met jarenlange ervaring bij diverse media: televisie, radio, internet, en live op het podium. Van 1994 tot 1999 presenteerde Inge samen met Ivo de Wijs het radioprogramma Vroege Vogels. Sindsdien werkt zij veelvuldig op het terrein van leefbaarheid en duurzaamheid en klimaatverandering voor onder meer waterschappen, uitvoeringsorganen voor landschapsinrichting, RVO, gemeenten en provincies, woningbouwcorporaties en grote bouwmaatschappijen.