Presentator en samensteller webinars

Inge is een razendsnelle en scherpe analyticus en maakt al jaren webinars. Deze combinatie zorgt voor een grote mate van expertise, van waaruit zij in korte tijd samen met haar klant de juiste vorm en inhoud van een webinar kan bepalen.

presentator-webinars-online-hosting-mob

Presentator webinars, redactie en hosting

Inge is een razendsnelle en scherpe analyticus en maakt al jaren webinars. Deze combinatie zorgt voor een grote mate van expertise, van waaruit zij in korte tijd samen met haar klant de juiste vorm en inhoud van een webinar kan bepalen.

Stadsgesprek – leefbare stad

Voor de gemeente Purmerend werd onder leiding van Inge een serie stadsgesprekken gevoerd over o.a. mobiliteit, woningbouw en leefbaarheid. De gesprekken aan tafel en met de inwoners in de zaal zijn uitgezonden via TV Purmerend.

Online seminar Planbureau voor de Leefomgeving

Hoe vertaal je een publicatie in een aantrekkelijke webinar? Voor het Planbureau voor de Leefomgeving is de nota Lerende Evaluatie Natuurpact 2020 omgezet naar een online programma, met input van sprekers en kijkers. Een programma dat de conclusies over het samenspel van natuur, economie en maatschappij helder uiteenzette.

Webinar voor patiënten en geïnteresseerden over de nieuwe ontwikkelingen bij gynaecologische kanker

Een programma dat MEDtalks maakte in opdracht van patiëntenvereniging Olijf. Een mooi, integer en interessant Vinger aan de Pols-achtig webinar, gepresenteerd door Inge.
webinar-presentator-Inge-Diepman-2

2 jaar NOBV

In samenwerking met Pui Mee Chan en Suzanne Verkoren, voor wie zij een podcastserie samenstelde, produceerde en presenteerde Inge ook een webinar. Met input van gasten aan tafel, kijkers, filmpjes, presentaties en polls werd een beeld gegeven van de opbrengst van twee jaar onderzoek naar veengrondafbraak en broeikasgasuitstoot in veenweidegebieden.
Digitalk vanuit Centraal Museum Utrecht-Inge-diepman

Digitalk vanuit Centraal Museum Utrecht

Laat zien wat je hebt. Een talkshow over het binnenhalen van nieuwe bezoekers en het vasthouden van je trouwe bezoekers in de kunstsector, die startte met een live rondgang van Inge en artistiek directeur Bart Rutten langs een deel van de collectie van het Centraal Museum.
Online-producties-voor-interne-doeleinden-of besloten-groepen-Inge-Diepman

Online producties voor interne doeleinden of besloten groepen

Inge presenteert en produceert ook webinars voor interne doeleinden of voor besloten groepen. Zo werkte zij de afgelopen tijd samen met het MUMC+ in Maastricht aan een aantal online strategiesessies voor leidinggevenden. Ook bracht ze de tweejaarlijkse NOBCO-talkshow ‘Met de coach aan tafel’ zowel hybride als volledig online; interessante gesprekken voor coaches. Verder maakte en presenteerde ze voor de gemeente Utrecht een online werkconferentie warmtenetten. En van het verkiezingsdebat van de gemeente Alphen aan de Rijn vanuit Theater Castellum werd een interactieve onlineproductie gemaakt. Voor een advocatenkantoor werkte Inge aan een webinar over de omgevingswet en het dagsymposium Werk en Kanker is door haar omgezet in een drie uur durende onlineproductie